به گزارش ایبِنا، عبدالصمد خرم آبادی در کانال اطلاع رسانی شخصی خود در پیام رسان سروش با اشاره به وضعیت پیام رسانهای داخلی، افزود: بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی تا ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۷ حدود ۲۹ میلیون کاربر در ۷ پیام رسان اجتماعی داخلی (سروش،بیسفون،ویسپی، گپ، ایتا،بله و آی گپ) ثبت نام کرده و فعالیت دارند.
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی افزود : پیام رسان سروش به تنهایی حدود دوازده و نیم میلیون نفر عضو دارد. مهاجرت کاربران ایرانی به پیام رسان های داخلی علاوه بر اینکه امنیت و آسایش را برای خانواده ها به همراه داشته و جرایم را کاهش داده است، موجب صرفه جویی قابل توجه ارزی برای کشور و کاهش هزینه های اینترنتی مردم شده است.
دبیر کارگروه مصادیق مجرمانه اظهار داشت : کسانی که اعلام می کنند فیلتر تلگرام در ایران شکست خورده است در اشتباه محض هستند. سال گذشته کمتر از ۵ میلیون کاربر در پیام رسان های اجتماعی داخلی عضویت داشتند. اما بعد از فیلتر تلگرام جذابیت های مختلف پیام رسان های داخلی موجب شد ظرف مدت کوتاهی میلیون ها نفر عضو این پیام رسان ها شوند.
وی ادامه داد: همانگونه که قاچاق و واردات بی رویه کالا به تولید داخلی لطمه جدی وارد میکند، فعالیت غیر قانونی فیلتر شکن ها و پیام رسان های خارجی در فضای مجازی کشور، اساسی ترین مانع بر سر راه پیشرفت و ترقی پیام رسان های داخلی محسوب می شوند.
خرم آبادی تاکید کرد: اگر قوانین به درستی اجرا شوند و حمایت های مادی و معنوی لازم برای بالا بردن کیفیت و کمیت خدمات پیام رسان های داخلی به عمل آید بزودی تلگرام در ایران به بوته فراموشی سپرده خواهد شد.